skip to Main Content

Veiligheid, communicatie, denken in oplossingen, familie, doeltreffend & eerlijk. Enkele van onze belangrijke speerpunten die wij hoog in ons vaandel hebben.

Veiligheid Specialisten B.V. is een uniek bedrijf in Nederland. Het bedrijf is opgebouwd met de expertise van een groot aantal Specialisten en door samenwerking met andere in de veiligheidsbranche werkende bedrijven.

Niet de traditionele aanpak, maar meedenken, met hedendaagse oplossingen, gebruikmakend van de moderne technieken, alleen de hoogste kwaliteit, apparatuur, hulpmiddelen en normale prijzen.

Duidelijke open communicatie is belangrijk voor elke samenwerking, wij bieden een 24/7 hulplijn gratis voor onze klanten beschikbaar en alle informatie overzichtelijk op de portal bij de hand.

Zoekt u een bedrijf die samen met u wil kijken naar de beste oplossing op het gebied van veiligheid voor uw huis, bedrijf of project?

Neem dan contact met ons op, of kom eens langs bij ons op kantoor. De koffie staat klaar!  Team Veiligheid Specialisten.

Het team

no-image

Rob  – Algemeen Directeur

no-image

Rodney – Projecten algemeen

no-image

Carissa – Verkoop

no-image

Peter – REOB & Maritiem

no-image

Tanja – Office manager

no-image

Daniël – CCTV & BMI

no-image

Mark  – BBMI & Tekeningen/Vergunningen

no-image

Randy – BMI & Electra

no-image

Frank – Opleidingen

no-image

Edwin – Onderhoud BMI/OAI

no-image

Mitchell – BBMI

no-image

Antoon – Borg & BMI

no-image

Arjan – BHV & EHBO

no-image

Kelly – BHV & Brandwacht

no-image

Rob – BBMI

Back To Top