Opleidingen – Corona

 Opleiden tijdens Corona

UPDATE

15 december 2020

Aanscherping coronamaatregelen: aangekondigde harde lockdown treft BHV, EHBO-, reanimatie- en veiligheidscursussen.

Gisteravond kondigde Premier Rutte tijdens een toespraak aan dat Nederland in lockdown gaat om het toenemende aantal besmettingen een halt toe te roepen. Dit heeft flinke gevolgen voor nogal wat branches, waaronder de sector voor BHV-, EHBO-, reanimatie- en veiligheidscursussen.

De lockdown betekent in de praktijk dat er in principe geen bijeenkomsten of evenementen mogen plaatsvinden. Opnieuw een bittere pil. BHV-, EHBO-, basale reanimatie- (BLS en PBLS) en veiligheidscursussen kunnen voorlopig helaas alleen online gegeven worden. Veiligheidscursussen kunnen alleen plaatsvinden indien de veiligheid van medewerkers of de continuïteit van het bedrijf in het gedrang komt.

Zorg er in elk geval voor dat er altijd iemand aanwezig is die getraind is om bij incidenten eerste hulp kan verlenen en kan optreden bij een brand en/of ontruiming. Dit helpt om letsel en schade te beperken en de bedrijfscontinuïteit te borgen. Indien de bedrijfscontinuïteit door onderbezetting van de bedrijfsnoodorganisatie in het geding komt treden organisatie en opleider met elkaar in overleg om te komen tot een passende oplossing.

Een situatie die in ieder geval tot 19 januari van kracht is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benader ons voor een offerte op maat!

opleiding@veiligheidspecialisten.nl of 036 – 5300235