skip to Main Content

Veiligheid Specialisten verzorgt diverse opleidingen. Bij alle cursussen wordt vooraf overlegd over de inhoud zodat deze is toegespitst op de situatie van de aanvrager. Wij leiden zowel individueel als groepen op. Wij certificeren volgens onze voorwaarden. Als gewenst of noodzakelijk certificeren wij middels NIKTA.

OPLEIDEN VAN GROEPEN EN TEAMS

Zijn er binnen jouw organisatie meerdere collega’s of medewerkers die opgeleid moeten worden? Een optimale samenwerking begint met samen trainen. Bovendien levert dit je ook nog eens voordeel op in de cursuskosten per deelnemer. Door onze gunstige tariefstelling wordt het opleiden van je BHV’ers namelijk goedkoper naarmate er meer cursisten in de groep zitten. Eventueel kunnen wij ook een locatie regelen. Efficiënt opleiden? Combineer een cursus of workshop met een Table-Top of ontruimingsoefening!

In deze tijd is het belangrijk om een goede bedrijfsnoodorganisatie te hebben en je bedrijfshulpverleners te trainen. Juist op het bieden van hulp onder de huidige COVID-19 omstandigheden en de impact ervan op je hulpverlening. Veiligheid Specialisten heeft zijn opleidingen en voorwaarden hierop aangepast.

REALISTISCH OEFENEN MET DE VEILIGHEID SPECIALISTEN FIRE TRAINING UNIT OP JOUW LOCATIE!

Zijn je BHV’ers toe aan de jaarlijkse herhalingscursus en wil je hen echt realistisch laten oefenen met brand blussen, zonder daarvoor ver van huis te hoeven? Dan is de blusbus van Veiligheid Specialisten een mooie oplossing! De blusbus geeft het oefenen van brandbestrijding en ontruiming een extra dimensie. Naast de herhalingscursus BHV kan de blusbus ook ingezet worden voor een instructieworkshop kleine blusmiddelen.

Voordelen:

  • Hoog realiteitsgehalte
  • Bij jou op locatie
  • ​Oefenen met verschillende blusmiddelen
  • Ook in te zetten als meerdere workshops gecombineerd worden

Voor meer informatie of een offerte neem contact met ons op! 036-5300235 of opleiding@veiligheidspecialisten.nl

Back To Top