RI&E

VERPLICHTING

Elk bedrijf is verplicht elke 2 jaar een RI&E uit te voeren. Voor bedrijven die weinig tot geen aandacht besteden aan veiligheid, is dit een nachtmerrie, immers een RI&E uitvoeren kost al veel geld. Het resultaat van zo een RI&E is een waslijst met aanbevelingen en daarachter de deadline wanneer het opgelost moet zijn.

Veiligheid Specialisten bied op verschillende niveau’s de juiste oplossing voor het onderhouden van uw RI&E. Of het nu de eerste keer is dat het bedrijf een RI&E gaat uitvoeren of dat de bestaande RI&E moet worden ververst. Wij kunnen u of uw medewerkers ondersteunen of de gehele RI&E voor u uitvoeren.

Ook is voor veel bedrijven het verstandig om een “pre” RI&E te doen, eerst inventariseren welke problemen en knelpunten aanwezig zijn, deze gestructureerd oppakken en oplossen. Als de “pre”RI&E is afgesloten zijn we maanden en zelf soms jaren verder. Dan pas is het bedrijf gereed om een echte RI&E uit te voeren, zodat het resultaat een kwalitatief en overzichtelijke lijst met knelpunten zal zijn, in plaats van een onoverzichtelijke berg problemen.

Meer informatie of vragen over producten, prijzen en mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op;
bel +31 (0)36 5300235 of mail ons; info@veiligheidspecialisten.nl