Kluizen

Kluizen/Kluisdeuren

Uw waardepapieren, documenten, waardevolle/kostbare bezittingen maar ook bezittingen met emotionele onvervangbare waarde veilig bewaren kan in een inbraak of brandwerende kluis, bagagekluizen, geld/documenten kisten cq kluizen, maar ook kluisdeuren !

Veiligheid Specialisten levert oplossingen, van klein tot groot en voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Om de juiste kluis of safe aan te schaffen is het van belang om vooraf te weten wat de te bewaren of te beveiligen goederen/gelden/volume/waarde is. Er zijn honderden oplossingen,  maar als u niet vooraf de juiste doel in combinate met het juiste product heeft vastgesteld, kan u achteraf voor hele nare verassingen komen te staan!

Verzekerings maatschappijen eisen van kluizen, dat zij niet alleen gecertificeerd zijn, maar ook “de waarde bepaling” en onder andere de verankering is van belang bij eventuele latere schade uitkering.

Wij kunnen samen met u vaststellen welke oplossing u nodig heeft. Vervolgens kunnen wij van alle grote kluizen leveranciers de voor u meest geschikte oplossing aanbieden en natuurlijk of er mogelijk acties zijn.

Vervolgens sturen wij u een complete offerte, met: het juiste product, leverings wijze/data, verankering, certificaat en natuurlijk een uiterst scherpe prijs.

 

Meer informatie of vragen over producten, prijzen en mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op;
bel +31 (0)36 5300235 of mail ons; info@veiligheidspecialisten.nl