ARBO

veiligheid specialisten arboVeiligheid Specialisten heeft de ARBO taken opgenomen in haar diensten pakket, vanuit de beheer functie. Zo ondersteunen wij organisaties/bedrijven met het opzetten van de BHV organisatie en het beheer van het gebouw, gezien vanuit het oogmerk veiligheid.

De tijd is voorbij dat elk bedrijf zelf zijn veiligheid regelt. In bedrijfs verzamel gebouwen, werken bedrijven juist samen op dit punt. Dit wordt ook tegenwoordig geeist door de lokale overheden. Zo combineren we de BHV opleidingen, is de BHV organisatie van een kantoor gebouw 1 gezamelijke groep en  is er (een) 1 ontruimingsplan voor het gehele gebouw. Ook de in het gebouw aanwezige hulpmiddelen worden gezamelijk aangeschaft en onderhouden, denk hierbij aan eenduidige ontruimings tekeningen, blusmiddelen, EHBO en ontruimings artikelen.

Naast de financiele besparingen gaat ook de kwaliteit en allertheid van de BHV organisatie, alsmede de medewerkers, met sprongen omhoog.

ARBO is jarenlang een “melk koe” geweest, waar veel geld in verdiend werd, onze aanpak is erop gericht dat er een langdurige relatie ontstaat met uw organisatie en traditionele werkwijze met hedendaagse methode/middelen/prijzen worden uitgevoerd.

Meer informatie of vragen over producten, prijzen en mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op;
bel +31 (0)36 5300235 of mail ons; info@veiligheidspecialisten.nl