Basis EHBO Rode Kruis

Doel:
De 2 daagse EHBO cursus van het Rode Kruis is modulair opgebouwd welke in twee volle
dagen wordt gegeven. Het Rode Kruis kent geen examen wat als voordeel heeft dat
u geen extra verletkosten heeft. Het Rode Kruis werkt met een cumulatief,
competent gericht systeem.

Doelgroep:
De 2 daagse EHBO cursus is voor iedereen! Je leert reanimeren en het gebruik van een AED. Ook leer je alle basisvaardigheden om adequaat EHBO te kunnen verlenen. Na het volgen van deze cursus, weet jij in iedere situatie hoe je moet handelen.

Behandelde onderwerpen:
Na afloop van de cursus kun je een slachtoffer in veiligheid brengen, de toestand van het slachtoffer beoordelen, reanimeren, een AED gebruiken en Eerste hulpverlenen bij een huidwond, bloeding, brandwond,
bewusteloosheid, letsels aan botten, spieren en gewrichten, verslikking, hoofd- en wervelletsels, pijn op de borstkas en een beroerte.

Duur training:
De cursus duurt 2 zaterdagen of 4 avonden, op onze locatie in Almere

Examen:
Het Rode Kruis kent geen examen wat als voordeel heeft dat u geen extra verletkosten heeft. Het Rode Kruis werkt met een cumulatief, competent gericht systeem.

Zijn alle competenties behaald dan ontvangt u een Europees erkend Rode Kruis certificaat EHBO. De cursussen van het Rode Kruis voldoen aan international richtlijnen en technieken volgens het European First Aid Manual.

Kosten:
€ 275,00 per persoon

Aanvangsdatum training:
De aanvangsdatum van de training zal in overleg met u en met de eventuele overige deelnemende instellingen worden bepaald. Verder is het doorgaan van de training afhankelijk van het aantal deelnemers (minimaal 6 en maximaal 12).

Erkend_door_EHBO_LOGO_100%_RGB