Basis EHBO e-Learning

Doel:
Deze cursus wordt gegeven op basis van Blended Learning. U doet de theorie middels de computer gevolgd door een praktijkdag. De EHBO cursus van het Rode Kruis is modulair opgebouwd welke dus gecombineerd wordt gegeven. Het Rode Kruis kent geen examen wat als voordeel heeft dat u geen extra verletkosten heeft. Het Rode Kruis werkt met een cumulatief, competent gericht systeem.

Doelgroep:
Deze EHBO cursus is voor iedereen die over een computer beschikt. Je leert reanimeren en het gebruik van een AED. Ook leer je alle basisvaardigheden om adequaat EHBO te kunnen verlenen. Na het volgen van deze cursus, weet jij in iedere situatie hoe te moeten handelen.

Behandelde onderwerpen:
Na afloop van de cursus kun je een slachtoffer in veiligheid brengen, de toestand van het slachtoffer beoordelen, reanimeren, een AED gebruiken en Eerste hulpverlenen bij een huidwond, bloeding, brandwond, bewusteloosheid, letsels aan botten, spieren en gewrichten, verslikking, hoofd- en wervelletsels, pijn op de borstkas en een beroerte.

Duur training:
De cursus beslaat 2 dagdelen, op onze locatie in Almere, (2 avonden of 1 zaterdag)

Examen:
Het Rode Kruis kent geen examen wat als voordeel heeft dat u geen extra verletkosten heeft. Het Rode Kruis werkt met een cumulatief, competent gericht systeem.

Zijn alle competenties behaald dan ontvangt u een Europees erkend Rode Kruis certificaat EHBO. De cursussen van het Rode Kruis voldoen aan international richtlijnen en technieken volgens het European First Aid Manual.

Kosten:
€ 145,00 per persoon

Erkend_door_EHBO_LOGO_100%_RGB