Blus Oefeningen (met bluswagen)

Hoe belangrijk is het dat uw medewerkers een juist gebruik van de aanwezige blusmiddelen beheersen. Helaas zijn er al slachtoffers gevallen door onjuist gebruik van de aanwezige blusmiddelen.

De moderne brandslang heeft tegenwoordig een spuitmond met verschillende standen. Om dat te oefenen kunt u vaak niet uw eigen brandslangen gebruiken, immers u gaat uw gebouw toch niet vol water zetten en de eigen brandslangen zijn voor de legionella ook verzegeld.Blussen met de brandslang

Veilgheid Specialisten heeft hiervoor een aanhanger gebouwd, zodat een iedereen nu voor eigen de deur kan oefenen met de brandslang. Door de verwisselbare spuitmond kan geoefend worden met de juiste bedieningskop.

Natuurlijk kan Veiligheid Specialisten voor u op locatie ook de traditionele cursus kleine blusmiddelen organiseren. Deze cursus is bedoeld om medewerkers kennis te laten nemen van verschillende blusmiddelen en blustechnieken bij het ontdekken van een beginnende brand. Na afloop weten de cursisten hoe te handelen bij brand en kunnen een beginnende brand blussen met behulp van de kleine blusmiddelen die in het bedrijf/gebouw aanwezig zijn. Wij zijn een voorstander om deze cursus uit te breiden met de blus aanhanger.

 

Blusaanhanger combinatie, oefenen met de brandslang

Duur oefening:
De oefening beslaat 1 dagdeel (+/- 3 uur).

Aanvangsdatum training:
De datum en tijd van de training zal in overleg met u en met de eventuele overige deelnemende instellingen worden bepaald.

NOOT: De blus aanhanger is ook te huur voor evenementen en voor ZZP instructeurs voor hun eigen cursussen

 

Meer informatie of vragen over producten, prijzen en mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op;
bel +31 (0)36 5300235 of mail ons; info@veiligheidspecialisten.nl