BHV Opleidingen

Veiligheid Specialisten BHV cursus DeurprocedureVeiligheid Specialisten heeft speciaal voor haar klanten een BHV cursus samengesteld, waarbij tijd/kosten en resultaat, perfect in balans zijn.

Veiligheid Specialisten geeft haar trainingen in de Regio, op uw eigen locatie of op de locatie van Veiligheid Specialisten in Almere.

Heeft u meerdere deelnemers dan is een cursus op uw eigen locatie de perfecte oplossing, hierdoor zijn er geen kosten voor zaalhuur, consumpties en de reiskosten van uw personeel zijn beperkt. Indien gewenst kunt u een cursus in de avonduren of in het weekend met ons organiseren, waardoor de werktijden niet verloren gaan.

Ook worden regelmatig cursussen gegeven op onze locatie in Almere, waarvoor u zich individueel kan inschrijven.

BHV herhalingscursussen worden gegeven in een halve dag; geen lunchkosten en het personeel is slechts een halve dag op cursus, zodat ook hier weer (loon)kosten bespaart worden.Co2 oefening

Tijdens de cursus wordt geen aandacht besteed aan onderwerpen die reeds bekend zijn (uitgebreide EHBO) of onderwerpen die beter tot hun recht komen op een ander moment (ontruimen doen wij tijdens de ontruimingsoefeningen op uw eigen locatie)

Door deze “maatwerk aanpak” kunnen wij ook prijstechnisch zeer scherp de BHV opleiding geven. In combinatie met de ontruimingsoefening van Veiligheid specialisten is certificering van uw BHV personeel compleet.

BUREN BHV

Voor kleine ondernemers (ZZPers) en branche verenigingen organiseren wij cursussen op locatie, waarbij deelnemers uit de regio en/of bedrijven terreinen gezamelijk de cursus volgen. Door het aantal deelnemers kunnen de kosten per persoon dan nog verder omlaag.