Ontruimingsplan

Een ontruimingsplan is wettelijk verplicht evenals de verplichting minimaal 1x per jaar een ontruimingsoefening te houden. Beide zijn van groot belang voor de BHVers van uw organisatie. Immers in het ontruimingsplan is alles omschreven en is alle informatie samen gebracht. Terwijl bij een ontruimings oefening getoetst wordt of e.e.a. juist opgenomen is in het ontruimingsplan en functioneert in de praktijk.

Het ontruimingsplan, is opgenomen in onze portal, voor onze BBMI (maandelijkse controle) klanten, zodat u door 1 (een) druk op de knop een actueel (in word), compleet en met de juiste tekeningen (NTA/NEN normen, bouwbesluit april 2012) kunt beschikken. Een uitkomst voor de jaarlijkse update van uw plan (hij is al up to date). Geen jaarlijkse tijd/kosten meer als u tenminste geen verbouwing doet.

Uiteraard hebben wij ook het ontruimingsplan beschikbaar voor klanten die geen maandleijkse controle hebben, bij deze klanten moet  wel ieder jaar het plan nagelopen worden en de data geupdate.

Meer informatie of vragen over producten, prijzen en mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op;
bel +31 (0)36 5300235 of mail ons; info@veiligheidspecialisten.nl